CURS 2012-2013

Curs 2011-2012: enguany continuem amb el bloc. Ara els alumnes, també de la matèria comuna de Llengua catalana i literatura, són del grup 1r BAT A.
Durant el curs 2012-2013 els encarregats d'aquest bloc seran els alumnes de 1r Batxillerat C.


jueves, 5 de mayo de 2011

Laura a la ciutat dels sants

“-Ja veus on ens ha dut el teu modernisme, aquelles rialles!, els vestits!, el desvergonyiment de lluir els braços i les cames per fer l’estrangera! Gràcies a Déu, fins ara no ens hi havíem trobat mai a casa nostra. Ni la mare ni l’àvia llegien gaire de pressa, però els hauria caigut la cara de vergonya si haguessin pogut pensar que, anys a venir, una de les mestresses de Muntanyola es passaria la vida ajaguda amb flors al pit i un llibre a les mans, com una dona de món”.

Comentari:
Aquest fragment es del llibre Laura a la ciutat dels sants escrit per Miquel Llor, on la Teresa pensa que els cambis de costums son un pecat. Aquest fragment la Teresa critica a la Laura per la seva forma de vestir i per la seva manera de comportar- se, la Teresa justifica que la Laura hauria de vestir- se més tapada on no pot ensenyar ni braços ni cames i que no es podia creure una noi de món perquè sempre anava amb el seu llibre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario