CURS 2012-2013

Curs 2011-2012: enguany continuem amb el bloc. Ara els alumnes, també de la matèria comuna de Llengua catalana i literatura, són del grup 1r BAT A.
Durant el curs 2012-2013 els encarregats d'aquest bloc seran els alumnes de 1r Batxillerat C.


jueves, 5 de mayo de 2011

Laura a la ciutat dels sants.

Ser l’àngel protector d’aquell xicot, del seu Pere! I ho pensa davant l’aflicció de la Verge dels Desemparats de l’escaparat. Li sembla que emprèn una tasca justa i noble. El seu guany i el seu càstig serà consumir-se lentament en un amor eixorc; però una altra dona no aconseguirà pas l’amor que la Teresa ha de deixar que cremi encongit, com si emparés amb la mà el flam d’una llàntia. No se’n gaudirà cap dona; i, amb els punys closos, una rojor d’ira torna a passar-li pel front. Cap dona i encara menys la Laura, sigui amb el mitjà que sigui.



En aquest fragment la Teresa demostra que està disposada a fer qualsevol cosa per evitar que cap dona, i menys la Laura, s’enamori del Pere i li demostri tot el seu amor, un amor que ella ha anat reprimint durant tota la seva vida. Personalment penso que actuan així es comporta d’una manera molt egoista, perquè impedeix que el Pere sigui feliç i disfruti de l’amor i de la vida.

Montsant Palomar Fonts, 1r BAT C.

No hay comentarios:

Publicar un comentario